Cruise Afrika

Afrika vormt een divers en bijzonder continent, waarbij fascinerende culturen en prachtige landschappen elkaar afwisselen. Het vaargebied van Afrika strekt zich voornamelijk uit langs de westkust en de Indische Oceaan.

Onmisbaar tijdens een Afrika cruise is Kaapstad in Zuid-Afrika. Deze populaire cruisehaven vormt vaak het startpunt van uw cruisevakantie en biedt vele bezienswaardigheden. Pak de kabelbaan naar de top van de Tafelberg of bezoek Robbeneiland, de plek waar Nelson Mandela jarenlang in gevangenschap heeft gezeten. Andere topbestemmingen in Zuid-Afrika zijn Durban en Port Elisabeth.

Walvisbaai in Namibië behoort tot één van de meest geliefde bestemmingen aan de westkust van Afrika. Haar prachtige lagune is de verblijfplaats van vele vogelsoorten, waaronder Jan-van-genten, pinguïns en pelikanen, maar ook zeerobben en dolfijnen komen in dit gebied voor. Het noordelijker gelegen Dakar in Senegal vormt eveneens een interessante aanleghaven.

De Indische Oceaan herbergt tropische bestemmingen die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Wat denkt u van Madagaskar, één van de grootst eilanden ter wereld en met een unieke flora en fauna die u nergens anders ter wereld vindt, Mauritius en La Réunion. De Seychellen vormen een paradijselijke archipel met ontelbare parelwitte stranden en idyllische baaitjes.

Toon cruises
Vergelijk * U kunt maximaal 3 vakanties vergelijken

Vergelijk Cruises

Telefonisch contact

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 21.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 17.00 uur
Zondag:
10.00 – 18.00 uur