Cruise Alaska

Het prachtige Alaska is de 49ste staat van Noord-Amerika en is een land van uitersten. U vindt er de hoogste bergen, de grootste gletsjers en diepste fjorden. Ondanks het land vrij dun bevolkt is, is er veel leven. Naast de Amerikanen en Indianen krioelt het van dieren zoals de zalm, zeeotters, walvissen en orka’s in het water en aan het land de grootste beren en elanden. Een unieke natuurbestemming die met een fantastische Alaska Cruise te bewonderen is.

Tijdens een cruise Alaska komt u langs de mooiste bestemmingen van het land. U kunt diverse prachtige nationale parken bewonderen zoals bijvoorbeeld het nationale park Glacier Bay, waar u de prachtige formaties van ijs en ijsbergen kunt bewonderen en steden bezoeken zoals Sitka en Ketchikan. De hoofdstad van Alaska, Juneau, is zeer bijzonder omdat dit de enige hoofdstad van de wereld is die niet over de weg te bereiken is. Enkel per vliegtuig of boot.

Bewonder deze bijzondere bestemming en boek uw Alaska cruise! Uw reis kan beginnen naar een van de uniekste plaatsen van de wereld waar het afwisselende landschap u versteld zal laten staan.

Toon cruises
Vergelijk * U kunt maximaal 3 vakanties vergelijken

Vergelijk Cruises

Telefonisch contact

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 21.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 17.00 uur
Zondag:
10.00 – 18.00 uur