Over Cruise.nl

Cruise.nl is onderdeel van Stip Reizen B.V., een jonge en dynamische reisorganisatie gevestigd in Lijnden. Stip Reizen B.V. is al meerdere jaren één van de snelst groeiende reisorganisaties op de Nederlandse markt. Naast Cruise.nl verkoopt deze 100% Nederlandse organisatie reizen onder de naam van “Stip Reizen". Stip Reizen is in korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde allround reisorganisatie die bekend staat om het vaak verrassende en gunstig geprijsde aanbod, de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de goede en persoonlijke service. Cruise.nl is, als onderdeel van Stip Reizen B.V., lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA.

 

Welkom bij Cruise.nl

In 2008 is Stip Reizen begonnen als kleine Nederlandse reisorganisatie. Slechts 10 jaar later een gerenommeerd en allround reismerk met een zeer uitgebreid aanbod aan reisproducten. Stip Reizen is vooral bekend vanwege het verrassende en gunstig geprijsde aanbod, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze goede en persoonlijke service. Niet voor niets heeft Stip Reizen al meerdere nationale en internationale onderscheidingen in de wacht gesleept. Omdat het cruiseproduct een zeer belangrijk onderdeel van de verkoop werd en is, werd besloten een specifiek cruisereisbureau te lanceren, Cruise.nl. Cruise.nl zal een uitgebreid aanbod van cruisevakanties bieden voor de beste en scherpste prijzen die op cruisegebied in Nederland te vinden zijn. Het aanbod zal gefaseerd aangeboden worden. Sinds 2016 zijn Stip Reizen en Cruise.nl onderdeel van de snelgroeiende reisorganisatie Corendon. Door het bundelen van onze krachten en gebruik te maken van de expertise en faciliteiten van dit succesvolle reisbedrijf, zijn wij in staat om nóg verder door te groeien. Hierbij hebben wij onszelf wel twee belangrijke eisen gesteld: zo doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit van ons aanbod en moeten onze gasten altijd centraal blijven staan!

 

Het aanbod

Cruise.nl biedt een uitgebreid aanbod aan cruisevakanties. Zo bieden wij vele cruises aan die dichtbij huis vertrekken (Rotterdam, IJmuiden, Amsterdam, Hamburg of Kiel) of heerlijke cruises in de Middellandse Zee, het Midden en Verre Oosten, de Caribbean en Trans-Atlantische cruises. Cruise.nl stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de reizen en een speciaal cruiseteam is dagelijks bezig met het bedenken, inkopen, samenstellen en de kwaliteitscontroles hiervan. Dit doen zij vanuit Nederland maar soms ook op de plaats van bestemming. Zo hebben onze medewerkers bijna alle schepen zelf gezien en gecontroleerd. Er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit en er is voor "elk wat wils" door het aanbod van 3-sterren-plus tot 5-sterren-plus cruiseschepen. Waarom zou u dus verder zoeken?  


Partners

Cruise.nl maakt gebruik van de diensten van een groot aantal gerenommeerde partners. Zo zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met o.a. de volgende cruiserederijen: Holland America Line, AIDA Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Pullmantur Cruises, Hansa Turistik, Star Clippers en nog vele gerenommeerde anderen.  


De "Cruise.nl -formule"

Cruise.nl onderscheidt zich van andere cruise aanbieders door het veelal verrassende en zeer uitgebreide aanbod, de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de goede en persoonlijke service. Tevens is de enorme snelheid waarmee nieuwe last-minutes ingekocht en verkoopbaar gemaakt worden uniek in Nederland. Deze last-minutes zullen frequent kenbaar gemaakt worden via onze emailing en advertenties, maar daarnaast hebben we ook ons uitgebreide aanbod wat niet onder last-minute deals valt. 


Het Cruise.nl-team

Het team van Cruise.nl bestaat uit diverse ervaren cruise- en reisexperts die allen een goede opleiding in de reissector hebben voltooid en gezamenlijk tientallen jaren reis- , werk- en cruise ervaring hebben opgedaan. "We zijn heel selectief bij de keuze van onze medewerkers. Passie voor reizen, kwaliteitsbewust, servicegericht maar uiteraard ook commercieel denken staan daarbij centraal. Cruise.nl staat daardoor héél dicht bij de klant omdat we ons als geen ander realiseren dat een cruise vakantie iets speciaals is en waar mensen soms lang voor hebben gespaard en/of lang naar uitgekeken hebben. Wij beschouwen het als onze plicht om dat van A tot Z uitstekend te verzorgen. Maar we doen dat met veel plezier en passie."


Om trots op te zijn

Ondanks het slechts 10-jarige bestaan van de reisorganisatie Stip Reizen B.V., heeft het bedrijf al diverse noemenswaardige onderscheidingen in de wacht gesleept. Sinds 2014 beschikt Stip Reizen over een eigen riviercruiseschip: het MS Allegro. Daarbij hebben wij al 9 jaar op rij vol trots de 'Over de Top Award' van Costa Cruises mogen ontvangen. Algemeen Directeur Verlinden laat weten: ‘‘We zijn niet alleen bijzonder verrast met deze hoge onderscheidingen, maar we voelen ons ook ontzettend vereerd, voor het eerst is deze award in 2010 namelijk uitgereikt aan een Nederlandse organisatie en Costa Cruises is de grootste cruiserederij in Europa. Bovendien hebben wij deze award nu 9 keer achter elkaar gewonnen!’‘ Stip Reizen heeft de afgelopen jaren tevens diverse awards gewonnen van b.v. Norwegian Cruise Line (NCL) en nog vele anderen. Dit zijn absoluut prijzen om trots op te zijn!


De toekomst van Cruise.nl

Cruise.nl heeft een aantal scherpe doelstellingen opgenomen in haar meerjarenplan. Fred Verlinden hierover: ‘’We werken heel hard aan het perfectioneren van de website, het aanbod van cruises en de communicatie met onze gasten. Verder willen we de komende jaren doorgroeien naar "dé cruiseaanbieder van Nederland", daar kunnen we heel eerlijk in zijn. Met een nog uitgebreider aanbod en met nog meer verrassende aanbiedingen, bestemmingen en rederijen. Ons gedreven team is bijzonder ambitieus dus daar is niets mis. Echter, bij een verdere groei stellen wij wel twee belangrijke eisen waaraan absoluut voldaan moet worden: allereerst willen wij geen enkele concessie doen aan de kwaliteit van de reizen en ten tweede moeten onze gasten centraal blijven staan. Daar is iedereen binnen onze organisatie van doordrongen."

Telefonisch contact

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 21.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 17.00 uur
Zondag:
10.00 – 18.00 uur