Cruise Riviercruises

Bij Cruise.nl vindt u ook een selectie van de mooiste riviercruises naar binnen- en buitenland. Voer over Nederlandse en Belgische wateren en ontdek de typische Hollandse landschappen, prachtige natuurgebieden en gezellige steden aan bijvoorbeeld het IJsselmeer. Wat dacht u van een bezoek aan het sfeervolle Volendam, havenstad Kampen of bruisend Amsterdam? Wilt u liever meer van het natuurschoon van Nederland zien tijdens uw riviercruise? Dan zijn de routes naar het noorden van het land naar de Waddenzee absoluut de moeite waard!

Ook kunt u uw riviercruise uitbreiden met een bezoek aan onze zuiderburen, door een van de riviercruises richting het zuiden van het land te kiezen. Zo combineert u een bezoek aan historisch Nijmegen en de bourgondische stad Maastricht met de gezellige steden Hasselt en Antwerpen.

Voor diegene die het prachtige natuurgebied van Duitsland willen ervaren, zijn er uiteraard ook diverse riviercruises naar het Rijn- en Moezelgebied, waarvan het gebied tussen Trier en Koblenz wellicht wel de mooiste uitzichten biedt gedurende uw riviercruise. Maar ook een bezoek aan steden als Düsseldorf en Keulen behoort tot de mogelijkheden.

Kortom ook voor uw riviercruises biedt Cruise.nl voor elk wat wils!

Toon cruises
Vergelijk * U kunt maximaal 3 vakanties vergelijken

Vergelijk Cruises

Telefonisch contact

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 21.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 17.00 uur
Zondag:
10.00 – 18.00 uur