Royal Caribbean

Royal Caribbean

  • Geschikt voor families
  • innovatieve schepen
  • Vooruitstrevend entertainment

Stap aan boord van één van de 26 schepen van Royal Caribbean en ga een unieke beleveing tegemoet! De vloot van deze rederij staat bol van voortuitstrevend entertainment. Maar ook wanneer u niet op het schip bent zorgt Royal Caribbean ervoor dat u zich niet verveelt. "A Perfect Day at CocoCay" tijdens een cruise over de Caribbean is slechts een voorbeeld van een perfecte invulling van uw dag. 

Innovatieve schepen

Met maar liefst 26 schepen vaart de vloot van Royal Caribbean naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Deze schepen behoren tot de grootste ter wereld. Royal Caribbean is er vaker in geslaagd verschillende activiteiten voor het eerst op zee te introduceren. De award winnende service zorgt ervoor dat u een zorgeloze cruise tegemoet gaat. 

Entertainment

Actieve reizigers en gezinnen zullen zich hier snel thuis voelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schaatsbaan, klimmuur, botsautobaan, surfsimulators, kabelbanen, waterglijbanen of skydiven? Bij Royal Caribbean is echt alles mogelijk! Zo kunt u ook genieten van verschillende originele Broadway producties of spetterende shows in het Aquapark. Een cruise met Royal Caribbean staat garant voor een unieke beleving.

Culinair genieten

Tijdens uw cruise heeft u volop keuze uit restaurants. Op culinair gebied kunt u genieten van gerechten van over de hele wereld. Wanneer u kiest voor Dynamic Dining Choice heeft u iedere avond de vrijheid om zelf te bepalen om welke tijd en in welk restaurant u eet.

Exclusief bij Royal Caribbean

Ervaar tijdens uw cruise over de Caribbean “The Perfect Day at CocoCay”, het privé eiland van de rederij. Net als op de schepen vindt u op dit eiland waterglijbanen en een kabelbaan, maar dit eiland leent zich ook perfect voor een ontspannen dag.

 

 

Toon cruises
Vergelijk * U kunt maximaal 3 vakanties vergelijken

Vergelijk Cruises

Telefonisch contact

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 21.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 17.00 uur
Zondag:
10.00 – 18.00 uur