Star Clippers

Star Clippers

  • Authentieke zeilschepen
  • All Inclusive
  • Persoonlijke service

De zeilcruises van Star Clippers geven u het gevoel van een privéjacht. De rederij onderhoudt 3 authentieke zeilschepen die in tegenstelling tot andere rederijen een beperkt aantal passagiers toelaten, zodat de intimiteit aan boord behouden blijft. Daarnaast biedt Star Clippers bijzondere routes, waarbij de luxe cruiseschepen kleinere havens en bestemmingen kunnen aandoen waar grote cruiseschepen niet kunnen komen.

Het gouden zeiltijdperk in een modern jasje

In 1989 is de rederij Star Clippers opgericht door de Zweed Mikael Krafft. Het idee voor het bouwen van de zeilklippers kwam voort uit zijn passie voor klassieke schepen. In 1991 en 1992 werden achtereenvolgens de viermasters Star Clipper en Star Flyer in de vaart gebracht. Wegens groot succes werd in 2000 de Royal Clipper gebouwd, die is gebaseerd op de legendarische vijfmaster Preussen uit 1902.
 

Persoonlijk, informeel en uniek

De intieme sfeer, de bijzonder vriendelijke bemanning, maar vooral ook de karakteristieke, met teak- en mahoniehouten details verrijkte, cruiseschepen en de indrukwekkende zeilen maken een reis met Star Clippers uniek! Waar u aan boord van een groot cruiseschip tot wel 2000 medepassagiers heeft, begeeft u zich aan boord van de Star Clippers cruiseschepen tussen hooguit 170 (Star Clipper en Star Flyer) of 227 (Royal Clipper) gasten! De intieme en informele sfeer vinden velen een voorname reden om te cruisen met Star Clippers.
 

Ontspanning, plezier en entertainment

Net als reguliere cruiseschepen zijn ook de Star Clippers cruiseschepen uitgerust met diverse faciliteiten. Alle cruiseschepen beschikken o.a. over een elegant ingericht restaurant met een romantische uitstraling, gezellige binnen- en buitenbars, een bibliotheek in Edwardian stijl en heerlijke zwembaden. Tevens heeft u aan boord een ruime keuze uit diverse watersporten.

Toon cruises

Schepen van Star Clippers

Vergelijk * U kunt maximaal 3 vakanties vergelijken

Vergelijk Cruises

Telefonisch contact

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 21.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 17.00 uur
Zondag:
10.00 – 18.00 uur